Populaire tags

taoxian international airportvliegtickets

Vliegtickets Shenyang

Ongeveer 25 kilometer ten zuiden van het centrum van Shenyang, op bijna 30 auto minuten, ligt het internationale vliegveld van Shenyang: Taoxian International Airport (SHE). Via het Taoxian vliegveld vliegen jaarlijks enkele miljoenen passagiers naar meer dan 60 bestemmingen binnen China, of naar steden in Korea, Japan, Rusland, Thailand, De Verenigde Staten, Frankrijk en Australie. De reizigers die een vliegticket naar Shenyang hebben geboekt vanuit Europa, zullen in veel gevallen een tussenstop maken in Beijing of Sjanghai (Shanghai). De totale reisduur is ongeveer 15 uur.

Vertrek vanaf Schiphol

KLM Dagelijks vliegt KLM driemaal op de internationale luchthaven van de stad. Deze vluchten worden uitgevoerd in combinatie met China Southern. Online boeken

Vervoer naar de stad

De luchthaven is verbonden met alle delen van de stad door middel van snelwegen. Dit maakt het reizen comfortabel en relatief snel.

Toeristen en zakenreizigers kiezen er vaak voor om met de taxi naar het centrum te reizen. De taxi rit zou ongeveer 35 minuten moeten duren en de kosten zijn ongeveer CNY 90 (90 Yuan). Omgerekend is dit ongeveer 10€.

Faciliteiten

Zoals vele westerse vliegvelden, beschikt ook deze over een hotel, diverse restaurants en een bewaakte parkeergarage. Meer informatie over het boeken van een hotel.